KWALITEITSSTOMERIJ

Stomerij De Gagel reinigt zowel de was als de ‘zachte inrichting’ in huis

Graag nemen wij als professionele kwaliteitsstomerij ook voor de mantelzorgers van Nederland de was uit handen. Uw tijd is immers kostbaar genoeg. Naast de was krijgen we ook de ‘zachte inrichting’ in huis weer heerlijk fris.

Contact opnemen

Professionele wasservice voor de mantelzorg in Bergen Op Zoom en omstreken

Beste mantelzorger,


Sinds 45 jaar staat Stomerij De Gagel bekend als het bedrijf in [CITY] en omstreken dat uw kostbare kleding netjes voor u reinigt en in conditie brengt. Dit is altijd ons speerpunt geweest en we streven er ook in de toekomst naar om deze kwaliteit en service hoog te houden. Ook zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het reinigen van de ‘zachte inrichting’ van uw huis. Veel van onze klanten weten de weg naar onze zaak te vinden als het gaat om reinigen van onder andere gordijnen, bank- en stoelhoezen, dekbedden en matrashoezen. 


Onze overhemdservice is voor velen een uitkomst om kostbare (vrije) tijd te kunnen besparen.

Ophaal- en brengservice voor de mantelzorg

Nieuw is onze haal- en brengservice, waarbij we in de meeste gevallen geen extra kosten verrekenen. De maatschappij is echter de laatste jaren in toenemende mate aan het veranderen. Er wordt meer inzet gevraagd van familie en vrienden als het gaat om zorg. Ook Stomerij De Gagel krijgt steeds vaker de vraag van mantelzorgers om de was te verzorgen voor hun ouders of vrienden.

Kwaliteit blijft prioriteit

Graag spelen we hierop in, zonder onze kwaliteit hierbij uit het oog te verliezen: was is was en die moet schoon, maar de mooie wollen trui van uw vader mag natuurlijk niet krimpen na een reinigingsbeurt. Ook hier is onze haal- en brengservice van toepassing. U kunt bij ons ook met pin betalen als we de was weer bij u afleveren. Hierdoor hoeft er geen contant geld in huis gehouden hoeft te worden.

Neem contact op voor onze wasservice mantelzorg

Stomerij De Gagel
Holleweg 105 
4623 XC Bergen Op Zoom


KvK: 20132949

Privacyverklaring

Stomerij De Gagel: reinigen, drogen, strijken en repareren van uw kleding en textiel.

Contactgegevens

T: +31164 - 241 406

M: 06-20522350

E: stomerijdegagel@hetnet.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

(Openingstijden hoofdvestiging. Voor openingstijden depots kunt u contact opnemen met depots zelf (omdat dit ook nog wel eens wisselt).