VAN PROFESSIONALS VOOR PROFESSIONALS

Kledingreparatie, kledingreiniging, stomen en meer in Bergen Op Zoom en omstreken

Goede kleding kost genoeg. Daarom doen wij ons uiterste best om deze in perfecte conditie te houden. We verwijderen vuil en vlekken op grondige wijze met speciale reinigingsmethodes. Deze tasten de textuur en kleuren van uw textiel niet aan. Ons moderne apparatuur is daarnaast geschikt voor elke stof en veroorzaakt geen vormverlies of krimpen. Bij een reinigings- of reparatiesessie bij Stomerij De Gagel komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt uw kleding weer zacht, schoon en heerlijk fris terug.

witte overhemden

Stomen en professioneel (nat)reinigen

Afhankelijk van het soort textiel en de aard van de vlek of verontreiniging passen we een van de methodes toe óf kiezen we voor een combinatie van beide. Wij vinden dat uw kledingstuk de aandacht moet krijgen die het verdient. Uiteraard leggen we eerst onze ideeën aan u voor alvorens we beginnen.


We stomen en reinigen met duurzame middelen en verantwoorde stoffen. Uw kleding behoudt hierdoor kleur, textuur en vorm. Bij ons is kwaliteit geen toeval; het is de uitkomst van een voorspelbaar proces.

jasjes van pakken

Bedrijfskleding en -textiel

Aantrekkelijke en goedverzorgde bedrijfskleding is cruciaal voor een goede indruk en professionele uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast heeft u waarschijnlijk te maken met verscherpte
regelgeving omtrent hygiëne en veiligheid.

Stomerij De Gagel heeft een groot aantal bedrijven uit de horeca, detailhandel, modebranche en het bankwezen als vaste klant. We reinigen en verzorgen bedrijfskleding en uniformen volgens de geldende richtlijnen. We nemen letterlijk het vuile werk uit handen zodat uw personeel professioneel en verzorgd voor de dag komt.

Hotels en horeca

Kost het wassen, strijken en vouwen van
het beddengoed in uw hotel of de tafellakens van uw restaurant teveel mankracht en moeite? Laat Stomerij De Gagel het van u overnemen. Wij maken een programma en overeenkomst op maat die het beste past bij uw schema en budget.

overhemden

Overhemdenservice

Ziet u er graag onberispelijk en
representatief uit, maar heeft u geen tijd voor uitgebreide was- en strijksessies? Dan biedt onze overhemdenservice uitkomst. Stomerij De Gagel wast uw mooiste overhemden en geeft ze strak gestreken weer terug.

Hoe werkt het?


We gebruiken een uniek wasprogramma en
speciale apparatuur voor overhemden. In combinatie met de juiste droging en onze strijkmethodes krijgt u uw overhemd schoner dan ooit terug en loopt u niet rond met vale en gladde plekken. De kragen en boorden van het overhemd worden zorgvuldig geperst en wij controleren het kledingstuk dubbel op onverhoopte hardnekkig achtergebleven vlekken. U ziet er scherp en netjes uit, maar levert daar geen kostbare tijd voor in.

trouwjurk

Reinigen van trouwkleding

Ook trouwkleding wordt bij ons in eigen huis gereinigd. Uw trouwkleding heeft vaak emotionele waarde en dit begrijpen wij maar al te goed. Om deze reden gaan wij zeer zorgvuldig om met uw trouwjurk. Ieder materiaal is anders en omdat trouwjurken uit veel verschillende stoffen kunnen worden vervaardigd, wordt bij ons ieder stuk apart beoordeeld en krijgt het de behandeling die het nodig heeft. Applicaties worden zonodig eerst verwijderd en na reiniging weer teruggeplaatst op de jurk.


Na reiniging wordt uw trouwkleding met onze professionele apparatuur weer netjes glad en in vorm teruggebracht.

overhemd en hanger

Brandveilig of waterafstotend maken

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. U wilt daarom altijd uw risico's beperken en rekening houden met de veiligheid van uw omgeving of personeel. Stomerij De Gagel maakt uw textiel brandwerend of waterafstotend. Handig, en soms zelfs verplicht, bijvoorbeeld bij uw gordijnen. Is alles brandveilig gemaakt? Dan krijgt u van ons een certificaat mee.

kleding maken

Overige services

Is uw rits stuk, uw broek gescheurd of heeft u een gat in uw favoriete trui? U kunt bij Stomerij De Gagel ook terecht voor kledingreparatie. Onze kledingmakers herstellen uw kleding weer als nieuw. Altijd binnen een aanzienlijke tijd.
Verder kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reiniging- en strijkdiensten, bijvoorbeeld voor uw:

  • Dekens en lakens
  • Vlaggen en spandoeken
  • Vloerkleden en tapijten

Heeft u textiel of producten waarvan u twijfelt of ze bij ons gereinigd en verzorgd kunnen worden? Schroom niet en neem contact op. Wij geven u advies en informeren u graag over de mogelijkheden.

Stomerij De Gagel
Holleweg 105 
4623 XC Bergen Op Zoom


KvK: 20132949

Privacyverklaring

Stomerij De Gagel: reinigen, drogen, strijken en repareren van uw kleding en textiel.

Contactgegevens

T: +31164 - 241 406

M: 06-20522350

E: stomerijdegagel@hetnet.nl

Openingstijden

Maandag 08:00 - 18:00

Dinsdag 08:00 - 18:00

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 18:00

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

(Openingstijden hoofdvestiging. Voor openingstijden depots kunt u contact opnemen met depots zelf (omdat dit ook nog wel eens wisselt).