Kwaliteitsstomerij

Stomerij de Gagel reinigt zowel de was als de ‘zachte inrichting’ in huis

Graag nemen wij als professionele kwaliteitsstomerij ook voor de mantelzorgers van Nederland de was uit handen. Uw tijd is immers kostbaar genoeg. Naast de was kunnen we ook de ‘zachte inrichting’ in huis weer heerlijk fris krijgen.

In de meeste gevallen kosteloze haal- en brengservice

Beste mantelzorger,

Sinds 45 jaar staat Stomerij de Gagel bekend als het bedrijf in Bergen op Zoom en omstreken dat uw kostbare kleding netjes voor u reinigt en in conditie brengt.
Dit is altijd ons speerpunt geweest en we streven er ook in de toekomst naar onze kwaliteit en service hierin op hoog niveau te houden. Ook zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het reinigen van de ‘zachte inrichting’ van uw huis. Veel van onze klanten weten de weg naar onze zaak te vinden als het gaat om reinigen van gordijnen, bank- en stoelhoezen, dekbedden, matrashoezen, etc. Onze overhemdservice is voor velen een uitkomst om kostbare (vrije) tijd te kunnen uitsparen.

Nieuw is ook onze haal- en brengservice, waarbij in de meeste gevallen geen extra kosten hoeven te worden afgerekend. De maatschappij is echter de laatste jaren in toenemende mate aan het veranderen. Er wordt meer inzet gevraagd van familie en vrienden als het gaat om zorg. Ook Stomerij de Gagel krijgt steeds vaker de vraag van mantelzorgers om de was te verzorgen voor hun ouders of vrienden.

Graag willen wij hier op inspelen, echter onze kwaliteit hierbij niet uit het oog verliezend: Was is was en die moet schoon, maar de mooie wollen trui van uw vader moet natuurlijk niet zijn gekrompen na een reinigingsbeurt. Ook hier is onze haal- en brengservice van toepassing. U kunt bij ons ook met pin betalen als we de was weer afleveren zodat er geen contant geld in huis gehouden hoeft te worden.