stomerij Oudenbosch
Ván professionals
vóór professionals

Kledingreparatie, kledingreiniging, stomen en meer

Goede kleding kost aardig wat. Daarom doen wij ons uiterste best deze in perfecte conditie te houden. Vuil en vlekken worden grondig verwijderd met speciale reinigingsmethodes. Deze tasten de textuur en kleuren van uw textiel niet aan. Onze moderne apparatuur is daarnaast geschikt voor elke stof en veroorzaakt geen vormverlies of krimp. Bij een reinigings- of reparatiesessie bij Stomerij de Gagel komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt uw kleding weer zacht, schoon en heerlijk fris terug.
 

stomerij Bergen op Zoom

Stomen en professioneel (nat)reinigen

Afhankelijk van het soort textiel en de aard van de vlek of verontreiniging passen we 1 van de methodes toe óf kiezen we voor een combinatie van beide. Want wij vinden dat uw kledingstuk de aandacht moet krijgen die het verdient. Uiteraard leggen we eerst onze ideeën aan u voor alvorens we beginnen.

Wij stomen en reinigen met duurzame middelen en verantwoorde stoffen. Uw kleding behoudt hierdoor kleur, textuur en vorm. Bij ons is kwaliteit geen toeval; het is de uitkomst van een voorspelbaar proces. 

kleding stomen

Bedrijfskleding en -textiel

Aantrekkelijke en goedverzorgde bedrijfskleding is cruciaal voor een goede indruk en professionele uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast heeft u waarschijnlijk te maken met verscherpte regelgeving omtrent hygiëne en veiligheid.

Stomerij de Gagel heeft een groot aantal bedrijven vanuit de horeca, detailhandel, modebranche en het bankwezen als vaste klant. Wij reinigen en verzorgen bedrijfskleding en uniformen volgens de geldende richtlijnen. Wij nemen letterlijk het vuile werk uit handen en uw personeel komt professioneel en verzorgd voor de dag.

Hotels en horeca
Kost het wassen, strijken en vouwen van het beddengoed in uw hotel of de tafellakens van uw restaurant teveel mankracht en moeite? Besteed het uit aan Stomerij de Gagel. Wij maken een programma en overeenkomst op maat die het beste past bij uw schema en budget.

vlekken verwijderen

Overhemdenservice

Ziet u er graag onberispelijk en representatief uit, maar heeft u geen tijd voor uitgebreide was- en strijksessies? Dan biedt onze overhemdenservice uitkomst. Stomerij de Gagel wast uw mooiste overhemden en geeft ze strak gestreken weer terug.

Hoe werkt het?
We hebben een uniek wasprogramma en speciale apparatuur voor overhemden. In combinatie met de juiste droging en onze strijkmethodes krijgt u uw overhemd schoner dan ooit terug en loopt u niet rond met vale en gladde plekken. De kragen en boorden van het overhemd worden zorgvuldig geperst en het kledingstuk wordt dubbel gecontroleerd op onverhoopt achtergebleven vlekken. U ziet er scherp en netjes uit, maar levert daar geen kostbare tijd voor in.

stomerij Heerle

Reinigen van trouwkleding

Ook trouwkleding wordt bij ons in eigen huis gereinigd. Uw trouwkleding heeft vaak ook emotionele waarde en dit begrijpen wij maar al te goed. Om deze reden gaan wij zeer zorgvuldig om met uw trouwjurk.Omdat ieder materiaal anders is en trouwjurken uit veel verschillende stoffen kunnen worden vervaardigd, wordt bij ons ieder stuk apart beoordeeld en krijgt het de behandeling die het nodig heeft. Applicaties worden eerst verwijderd en na reiniging weer teruggeplaatst op de jurk. 

Na reiniging wordt uw trouwkleding met onze professionele apparatuur weer netjes glad en in vorm teruggebracht. 

stomerij Putte

Brandveilig of waterafstotend maken

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje. U wilt daarom altijd uw risico beperken en rekening houden met de veiligheid van uw omgeving of personeel. Stomerij de Gagel maakt uw textiel brandwerend of waterafstotend. Handig, en soms zelfs verplicht, voor bijvoorbeeld uw gordijnen. Is alles brandveilig gemaakt? Dan krijgt u van ons een certificaat mee.

stomerij Putte

Overige services

Is uw rits stuk, uw broek gescheurd of heeft u een gat in uw favoriete trui? U kunt bij Stomerij de Gagel ook terecht voor kledingreparatie. Onze kledingmakers herstellen uw kleding weer als nieuw. Altijd binnen aanzienlijke tijd.

Verder kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reinigings- en strijkdiensten, bijvoorbeeld voor uw:

  • dekens en lakens
  • vlaggen en spandoeken
  • vloerkleden en tapijten

Heeft u textiel of producten waarvan u twijfelt of ze bij ons gereinigd en verzorgd kunnen worden? Schroom niet en neem contact op. Wij geven u advies en informeren u graag over de mogelijkheden. U vindt Stomerij de Gagel in Bergen op Zoom, Hoogerheide, Ossendrecht, Putte, Heerle en Tholen.